Gulagy a koncentráky vždy začínají prvním dobrovolným odevzdáním částečky vlastní svobody!

Jen ten úplně první zásah do svobody přichází sám. Ty všechny ostatní už jen skrze něj!

Jen ten úplně první zásah do svobody přichází sám. Ty všechny ostatní už jen skrze něj!

Myslím, že by bylo pro většinu dospělých užitečné, si tu a tam přečíst nějakou tu starou moudrou pohádku. Tedy si opět názorně připomenout, jak se člověk technicky dostává do spárů Zla:

Se Zlem NIKDY nelze začít vyjednávat. A už vůbec nelze od Zlého současně začít brát tu a tam honorář – a současně mít zato, že mu vlastně až tolik nesloužíme.

Jestliže Zlému podáme prst, byť špičkou nehtu, začínáme mu v tu vteřinu patřit! A to celí!

Pakliže se vzdáme jediné částečky nám Bohem dané plné svobody skrze pochybný „racionální“ a okamžitý prospěch, kýváme na nabídku Zla a bereme již od tohoto okamžiku od něho jeho mzdu!

Takže:

Ty současné „roušky“, tedy podivné povinné zakrývání našich obličejů, jsou tím prvním a základním znakem dobrovolné poroby obyvatelstva. Jsou tou „špičkou prstu“ námi samotnými ochotně podaného Satanovi.

Není to nic rozumného ani akceptovatelného. Může o tom mluvit tisíce a tisíce „odborníků“ (o důvěryhodnosti dnešních odborníků viz například zde), ale tito „odborníci“ nežijí náš život a hlavně nebudou skládat účty za nás. Ti mají své záměry a jejich duše je jejich. Ne naše…

Rouškami to totiž začalo. Jestliže poprvé v mém šedesátiletém životě nějaká přikáže všemu obyvatelstvu navléci si na obličej veřejně potupný hadr – a to obyvatelstvo to většinově přijme – pak je smlouva s ďáblem podepsána a vše ostatní už jen bude následovat.

Na začátku jeden jediný hadr.  A na konci?

To nevíme, ale již to lze dle likvidace živností, kultury, našich životů poměrně jasně vytušit. Lágry, gulagy, izolace, drakonické tresty. I pro mnohé ty, kteří se nejdříve smířili s hadry na svých obličejích, jenže jednoho dne se odmítnou buď oočkovat, otetovat, očíslovat, zaevidovat, vytrasovat – a nebo si nakonec nechat dát do ruky či do čela čip…

Jen ten úplně první zásah do svobody přichází sám. Ty všechny ostatní už jen skrze něj. Jen první kontakt se Zlem je naše dobrovolná akce. Vše ostatní – a následná věčná naší duše, tedy osobnosti – pak už jen v jeho neodvratitelném a logickém důsledku.

Leo P. Švančara, psáno 7. ledna A. D. 2021

V kategorii Články, Zajímavosti

Příspěvek zaslal: leo dne 7.1.2021 / článek si přečetlo 634 návštěvníků X-P.cz

Web rediguje: Leo P. Švančara

Další příspěvky