Jak může rozumný člověk věřit vědcům, kteří sami vyznávají nesmyslné bludy?

Čas ve skutečnosti a ve skutečném světě neexistuje. Je jen relativní veličinou všude ve světě hmotném, tedy tom „našem“. Čas se odvíjí výhradně jen od stárnutí a tedy změn všech hmotných věcí.

Ne nadarmo ve slavném hymnu Te Deum po staletí zpíváme slova: „I když se vše v světě mění – Ty sám jsi bez proměny!“

A tato prokazatelná vlastnost času je mimochodem hlavní argument proti materialistické pavědě, která se dodnes vyučuje na našich školách od základních až po university jako „věda“, tedy proti evoluci!

Všichni víme totiž dobře, jak vše, do čeho se nevkládá živá činnost, tedy činnost živých tvorů, činnost Ducha, stárnou a nakonec zanikají. Když nebudu udržovat svůj dům, jednou spadne. Když neudržuji auto, zrezne a rozpadne se. Když nebudeme neustále v potu tváře vydělávat na svůj chléb vezdejší, zemřeme nakonec hlady. Nebudeme-li neustále perně a často i za cenu života bojovat za svobodu, ocitneme se v tyranii. Nikdy, nikdy tomu není opačně!

Není znám jediný příklad, že by se cokoli naopak „samo“ časem vyvíjelo, zlepšovalo, zdokonalovalo – tedy tak, jak to tvrdí o světě poblouznění zastánci evoluce už více jak sto let.

A teď si vezměme, že všichni, kdo nám dnes v hávu „vědců“ a „odborníků“ vykládají jejich teorie o důležitosti hadrů na obličejích či o nutnosti očkování vakcinou, kterou vyvíjeli právě „vědci“ jim podobní, mají své vzdělání založeno na této pavědě. Na teorii evoluce.

Jak lze tedy věřit někomu, kdo má veškeré své vzdělání opřeno o nesmyslné bludy, jimž ke všemu sám skálopevně věří? Jaká je ve skutečnosti důvěryhodnost takových „odborníků“?

Zkusme se nad tím logicky a pravdivě zamyslet.

Leo P. Švančara, psáno 8. ledna A. D. 2021

V kategorii Články, Zajímavosti

Příspěvek zaslal: leo dne 8.1.2021 / článek si přečetlo 589 návštěvníků X-P.cz

Web rediguje: Leo P. Švančara

Další příspěvky