Presidentem Francie zastánce homosexuálů, euthanasie a byrokratický socialista

Evropa zas opět o další krok pokročila k světlým zítřkům! Byrokrat, levičák a socialista, nadšený propagátor euthanasie, „korektnosti“ a vyznavač homosexuálních „manželství“ Hollande, zasedne od 17. května v Elysejském paláci na dlouhá léta…
Hollande je mj. například pro legalisaci eutanázie, chce prosadit povolení sňatků mezi partnery stejného pohlaví, stejně tak hodlá prosadit možnost adopce těmito páry!

V sociální oblasti chce Holland snížit nezaměstnanost a zajistit „sociální smír“ ve všech sociálně výbušných oblastech Francie, jinými slovy hodlá zřejmě výrazněji tolerovat islámský a imigrantský radikalismus.
Osobnostní profil nového francouzského presidenta lze doplnit o výňatek z jeho osobního rodinného života: Hollandovou životní partnerkou byla od sedmdesátých let Ségolene Royalová, se kterou má nový Francie čtyři děti. Tři syny – Thomase, Clemense a Juliena – a dceru Floru. Tuto ženu si ovšem Hollande nikdy nevzal – žili spolu jen jako partneři. Se Ségolene Royalovou se ovšem Holland v roce 2007 rozešel a dnes žije s novinářkou Va­lérií Trierweilerovou. Ani tu si ovšem podle svého vyjádření vzít nehodlá. Poprvé v historii tak do úřadu presidenta Francie nastupuje muž, který není ženatý. Francie tak poprvé nebude mít svoji première dame.
Z astrologického hlediska je zajímavé, že nový francouzský president François Hollande se narodil 12. srpna roku 1954 v Rouen (čas není pochopitelně dostupný).

V kategorii Aktuality

Příspěvek zaslal: leo dne 7.5.2012 / článek si přečetlo 1 844 návštěvníků X-P.cz

Web rediguje: Leo P. Švančara

Další příspěvky