Kde se vzaly davy oddaných dnešní diktatuře? Byly tu vždy – stačí si jen osvěžit paměť!

V televizi říkali, že je nyní nejtepleji, takže historická data vidět nechceme!

V televizi říkali, že je nyní nejtepleji, takže historická data vidět nechceme!

Jestliže se dnes divíme, kde se tak „najednou“ vzala ta masa zdejších obyvatel, která už rok jásá nad likvidací naší civilisace a našich svobod…
…pak si musíme trochu osvěžit paměť!

Kolik lidí bylo schopno se před rokem a půl do krve hádat o to, že se podle nich prý naše klima otepluje a že prý panují „tisíciletá sucha“. Jen proto, že to na ně valila média od rána do večera, zatímco ve skutečnosti lilo jak z konve a brodili jsme se bahnem celé léto?

Marno bylo argumentovat historickými daty, tabulkami meteorologů: „Říkají to v televizi, tudíž je to pravda!“

Kolik lidí bylo schopno podporovat jakousi nekonečně absurdní zmatenou Grétu, která by ještě před dvaceti roky skončila rovnou v ústavu a ne na podiích v záři reflektorů po boku papežů a presidentů velmocí?
„Informují o ní v televizi, tudíž má pravdu!“

Kolik lidí bylo docela nedávno schopno uvěřit pod vlivem masírky českých médií, že na Ukrajině probíhá „demokratický proces“, zatímco tam vládní ozbrojené hordy vraždily a upalovaly civilisty ve městech po tisících doslova v přímém přenosu (přirozeně, že ne v přenosech ČT)?
„V televizi nic o vraždách civilistů na východní Ukrajině neříkají, takže to nemůže být pravda!“

A můžeme jít ještě dále:

Doktor Rath to s námi myslí dobře. Říkají to v televizi!

Doktor Rath to s námi myslí dobře. Říkají to v televizi!

Kolik lidí bylo schopno na základě Paroubkovy kampaně ČSSD v roce 2008 uvěřit, že senát nebo kraje mohou jakkoli zrušit tehdy vládou zavedené třicetikorunové poplatky u lékaře? Takže tyto zmasírované davy pak svými hlasy způsobily zaplavení senátu i vedení krajů levičáky, často i toho nejhoršího kalibru?
„V televizi vystupuje doktor Rath od rána do večera a říká, že poplatky jsou zlodějna, takže je to přeci důvěryhodná partaj!“

A chceme-li? Nu, pak ještě dále:

2000: Kolik lidí bylo ochotno „naskočit“ v dobách takzvané televizní krise na absurdní myšlenku, že by o podobě vysílání jakéhokoli média měla rozhodovat část jeho vzbouřených zaměstnanců a to pod záminkou možného vlivu politiků? A to vesele za podpory některých poslanců, kteří s těmtito „apolitickými“ vzbouřenými novináři v televizi pak spali ve spacácích?
Pamatujeme si to dobře: Rozhodně nejméně milion, podle mých dobových vzpomínek.
„V televizi říkají, že poslanci Ruml a Pilip v televizi spí, aby ji oprostili od vlivu politiků!“

Nebo ještě o něco dříve?

Jaképak tabulky, jakápak data? Miloš Zeman v televizi říká, že žijeme ve spálené zemi, tak to musí být pravda!

Jaképak tabulky, jakápak data? Miloš Zeman v televizi říká, že žijeme ve spálené zemi, tak to musí být pravda!

1996: Kolik lidí v tehdejších už svobodných dobách nastupující prosperity bylo schopno během pár měsíců volební kampaně uvěřit nehorázným lžím Miloše Zemana o „spálené zemi“?

Související články na X-P.cz:  Kdo přichází z pekla jen těžko může přinést kamkoli ráj!

A jeho nehorázným (a dodnes davy hlupců stále ještě omílaným!) bludům o údajné chudobě zdejšího obyvatelstva, které ovšem v té době bylo na tom již velmi dobře, dokonce nejlépe z celé této části Evropy!

(Tzv. „misery index“, neboli „index strádání“, byl v ČR na nejlepší hodnotě z celé východní Evropy 35 bodů, zatímco na Slovensku, Maďarsku či Rumunsku dosahoval tento index 70-80 bodů a v Polsku a Bulharsku pak dokonce přes 110 bodů!).

Protože máme k disposici tehdejší výsledky voleb, víme to přesně: ten rok 1,6 milionu, o dva roky poté, když vládla v podstatě již ČSSD většinou ve sněmovně a ekonomika začala padat, již miliony dva!

„Ale v televizi Miloš Zeman od rána do večera přece říká, že tu žijeme v nejhorší bídě a ve spálené zemi, takže to musí být pravda!“

Ještě se ptáte, kde se dnes „z ničeho nic“ vzala ta všemocná masa Svědků covidových, o níž se opírá tato vládnoucí diktatura sanitární Národní fronty při likvidaci zbytků naších svobod a naší civilisace? Ano?

Leo P. Švančara, psáno v pátek před nedělí Smrtelnou A.D. 2021

V kategorii Články, Politika, Zajímavosti

Příspěvek zaslal: leo dne 19.3.2021 / článek si přečetlo 715 návštěvníků X-P.cz

Štítky: , ,

Web rediguje: Leo P. Švančara

Další příspěvky