Facebook maže už i příspěvky o elektromobilech a pomatených fanatičkách v Evropské komisi!

V pátek 16. července mi smazal tento krátký příspěvek, spíše zamyšlení, co hodlá dělat Evropa po zákazu spalovacích motorů, který přijala Evropská komise pod vedením její předsedkyně Ursuly von der Leyen.

Pominu-li, že se facebook dopustil ohavného a bezprecedentního útoku proti české Ústavě, která chrání svobodu slova v naší zemi, tedy i u uživatelů facebooku píšícími na území České republiky a pro lidi v České republice (tedy česky!), tak podstata mého sdělení byla jasně nežádoucí: Novému světovému řádu nebude nikdo házet písek do soukolí roztáčející se diktatury eko, covido, gender či jiných neo-marxistů!

Takže pro ty, kteří by chtěli vědět, jak facebook porušuje na českém virtuálním prostoru flagrantně českou Ústavu dávám plné znění mého dnešního smazaného příspěvku i s fotografií:

A teď si představme, že se elektrofantasmagorie těch odpudivých nevzdělaných fanatických ženštin v Evropské komisi naplní?

V takových tragediích, jako nyní jsme svědky v Německu, by elektromobilita byla asi tak lidem k čemu? 🙁

Na území postiženém katastrofami – bez infrastruktury a elektrického proudu – by záchranáři bez automobilů se spalovacími motory mohli tak akorát bezmocně přihlížet odněkud z břehů. Tomu, jak stovky lidí bez jakékoli pomoci na dosah od nich umírají… 🙁

Nevím ale, zda je schopno se evropské obyvatelstvo ještě probrat a vymést tu fanatickou hloupou sebranku s jejich eko-, viro-, covido-, gréto- a všemi jejich dalšími pseudo-náboženstvími? 🙁

A odpověď?

Přikládám…

Na můj následující protest strojová odpověď narušitelů české ústavy:

 

 

Jak si dlouho všichni necháme toto zacházení s našimi zákony líbit? Mně, který polovinu života prožil v komunistické totalitě bude sekýrovat nějaký americký či jaký spratek, krytý kdesi za computerem – kdo ví kde – jaksi anonymní smrad, který ve svém životě nic nedokázal jiného, než těžit z toho co vytvořila moje generace prvních mágů internetu a k tomu porušovat nyní ústavní zákony mé země?

Leo P. Švančara, psáno 16. července A.D. 2021

V kategorii Články

Příspěvek zaslal: leo dne 16.7.2021 / článek si přečetlo 780 návštěvníků X-P.cz

Štítky: ,

Web rediguje: Leo P. Švančara

Další příspěvky