Je třeba v první řadě hledat léky, nikoli zlikvidovat ekonomiku, brát lidem svobodu a dusit je už rok stanným právem!

V posledním rozhovoru pan bývalý Václav Klaus velmi výstižně řekl to, co si myslíme my normálně uvažující lidé všichni: Je třeba na prvním místě hledat všemi možnými způsoby vždy lék a pak teprve někde v další řadě uvažovat o restrikcích, zákazech nebo dokonce vakcinacích.

A protože hledat pomoc je můj obor, celoživotní, tu pomoc neustále pro mé klienty hledám. Už rok se úspěšně homeopaticky a léčitelsky potýkám s tou čínskou chřipkou (jak ji výstižně nazval vzácný pan kardinál Dominik Duka), ani jeden z mých pacientů neměl těžký průběh, ale samozřejmě hledám dále.

A tak nyní dávám návod, co s letošní situací, kdy sice nemohu ovlivnit to, že nesmíme ani za katastr naší vesnice, zato mohu ovlivnit velmi účinně (to už lze říci bezpečně), že člověk na nezemře!

V poslední době se stále více (například ve Fakultní nemocnici u sv. Anny v Brně) osvědčuje covid-19 a jeho mutací i v těch nejvážnějších stavech původně veterinárním lékem v Česku známým jako Ivermektin (jde o širokospektrální antiparasitikum, někdy označované jako Stromectol, Noromectin, Ivomec…). Sumární chemický vzorec tohoto léku je C48H74O14.

Současně je zaznamenávána stále účinnější léčba nákazy covid i Inosinem pranobex (zde spíše známým pod názvem Isoprinosin). Sumární chemický vzorec této látky je C52H78N10O17. (A ostatně přesně tímto lékem se během několika dnů vyléčil i pan expresident…

Začali jsme tedy již v naší homeopatické rodinné laboratoři na počátku roku 2021 zkoušet tyto dva léky připravit v homeopatické formě a první výsledky za dva měsíce naznačují, že ačkoli logicky výsledné homeopatikum neobsahuje ani molekulu původního chemického složení Ivermektinu a Isoprinosinu, k léčbě covid-19, jak se ukazuje, stačí dle homeopatických zákonitostí velmi často již jen samotná jejich hagiopatická INFORMACE!

Související články na X-P.cz:  Síla modlitby a znamení kříže je dokázána i vědecky

A tak ji dávám k volnému použití:

Při příznacích nachlazení, kašli, teplotách zpočátku postačí brát k této mé nové homeopatické směsi ½ tabletky acylpyrinu denně, při vyšších horečkách pak jednu tabletku.

Výsledky jsou zatím velmi, velmi nadějné. A co je nejdůležitější, jak je u homeopatik zákonité vždy a pokaždé, bez jakýchkoli vedlejších účinků!

Tuto směs lze na homeopatickém internetovém obchodě U XIV. svatých pomocníků zakoupit od dnešního dne kdykoli…

Leo P. Švančara, psáno v pondělí po neděli Laetare, A.D. 2021

V kategorii Články, Homeopatie / léčba

Příspěvek zaslal: leo dne 15.3.2021 / článek si přečetlo 830 návštěvníků X-P.cz

Štítky: , ,

Web rediguje: Leo P. Švančara

Další příspěvky