Jak astrologie funguje, vidíme nejlépe na vyšších horoskopech materialistů

Ačkoli je pondělí Svatého týdne a tudíž mám zcela jiné starosti, přesto jsem se dostal, v rámci zisku jistého poučení, k prohlédnutí horoskopu narození i transitů v den úmrtí pana Petra Kellnera:

A on má, stručně řečeno, jednak v den narození zlou T-kvadraturu mezi Sluncem, Saturnem a Uranem, ale také má Slunce v konjunkci s Plejádami! A to často ukazuje na vrcholnou karieru, ale také na předčasnou násilnou , nezřídka zaviněnou výstřednostmi zrozence.

A když se podíváme na transity k jeho horoskopu od planet současně stojících na obloze toho 27. března 2021?

Uran na obloze je zrovna v této době ve zlé konjunkci na jeho nativní Mars.
Jak Kefer k této transitní konjunkci od Urana na Mars jasně a důrazně varuje:
„Nervosita, neklid, špatně užitá energie, neúspěch, nehody, operace, smrt při ohni nebo výbuchu, nezaměstnanost, ztráty. A co nejvíce vynechat cestování!“.

K tomu myslím není co dodat.

Jestli zesnulý pan Kellner měl svého astrologa? Možná ano, protože tito lidé často na tyto věci rovněž dbají. Ale každopádně jej neposlechl, nebo to jeho astrolog nebyl schopen takto vyložit.

Nicméně tento zesnulý muž měl k tomu jasné disposice ve svém nativním horoskopu! Všechny jeho konstelace v den narození totiž ukazují na neprozřetelnou odvahu až sebevražednou, na obrovský životní vzestup skrze zánik nějakého politického systému (viz jeho trigon od Pluta k jupiteru), ale právě i ty Plejády se Sluncem i na nebezpečí smrti skrze vlastní výstřednost.

A ten aktuální transit nyní od Urana na Mars?

S tím, kdyby za mnou někdo přišel, kdo má Plejády na Slunci, tak mu důrazně doporučím, ať ty dva měsíce sedí doma a raději ani nesedá do auta.

Jenže právě tito lidé, jak mám s mnohými z nich letitou zkušenost, velmi často dobře míněné výstrahy neposlechnou. Ostatně Kepler také Albrechta z Valdštejna varoval před cestou do Chebu, kde byl pak Albrecht zavražděn, a ten jej také neposlechl. Ačkoli to byl jeho letitý osobní astrolog a Keplerovy rady stály za Albrechtovými největšími životními úspěchy.

Související články na X-P.cz:  K zatmění Slunce nad USA 21. srpna 2017...

Proto, jak říká Jan Kefer:

„Největším naším pokusným polem bádání, nakolik veškeré konstelace fungují, je horoskop materialistův. Materialista se nemodlí, nebojí se, je mu vše jedno a tak přesně dle jeho nativních konstelací jde jak zvíře na jatka k záhubě, která je přesně naznačena v transitech pro určité etapy jeho života. A čím je horoskop vyšší, tím více transity fungují“.

Jinými slovy, kdo z lidí, kteří mají mnoho v rukou nemá svého rádce, astrologa a duchovního člověka, ztratil rozum. Kdo jej ale má – ale  přesto jej neposlechne – může ztratit naprosto vše.

Leo P. Švančara, psáno na základě aktuálních událostí v pondělí Svatého týdne, 29. března A. D. 2021

V kategorii Astrologie v. křesťanství, Homeopatie / léčba, Odjinud, Poznámka ke dni, Zajímavosti

Příspěvek zaslal: leo dne 29.3.2021 / článek si přečetlo 1 294 návštěvníků X-P.cz

Štítky:

Web rediguje: Leo P. Švančara

Další příspěvky