Významný italský soudce a právník: Papež Benedikt nikdy neabdikoval – Bergoglio je jen kardinál oblečený v bílém!

Papežem je stále Joseph Ratzinger:

„Papež Benedikt XVI. nikdy neabdikoval a tudíž je stále papežem. , jenž se nazývá papežem Františkem, je toliko kardinál oblečený v bílém!“

Tato slova pronesl nedávno ve veřejném projevu v Messině známý protimafiánský soudce Angelo Giorgianni, svého času náměstek ministra spravedlnosti italské vlády a současně Světové organisace pro život.

„Jsem skálopevně přesvědčen, že Benedikt XVI. stylisoval svůj akt abdikace na praktický VÝKON moci, což ovšem, jak čteme v jeho abdikaci, nezahrnuje VZDÁNÍ se papežství!“ míní soudce Giorgianni.

Podle něho jde o „koktejl právnicky (a zjevně úmyslně!) neplatný tak, aby mohl být po čase objeven“, říká doslova zkušený soudce a upozorňuje, že sám Benedikt XVI. dodnes tvrdí, že papež je jen jeden, přičemž neříká, který z nich to je.

A v nedávné knize rozhovorů Ratzinger dokonce uvádí, že „žádný papež v posledních tisíci letech neresignoval“, ačkoli ve druhém tisíciletí abdikovali dokonce čtyři papežové?! (Je vůbec myslitelné, že by tak skvěle vzdělaný Joseph Ratzinger neznal historii své vlastní římské církve? – pozn. red.)


Vsuvka:

V textu Benediktovy „abdikace“ z roku 2013 se neobjevuje nic o jeho abdikaci (tedy vzdání se postavení panovníka), nýbrž je zde užito výlučně vždy jen slovo resignace (tedy zřeknutí se výkonu některých praktických činností panovníka)!


Konkláve v roce 2013 bylo neplatné a každé příští rovněž. Všichni papeži po Františkovi už budou jen vzdoropapeži!

Populární italský soudce, exministr a president Světové organisace pro život Angelo Giorgianni.

Populární italský soudce, exministr a president Světové organisace pro život Angelo Giorgianni.

„Protože papež Ratzinger neopustil své místo papeže, jak vidíme, konkláve z roku 2013 bylo zcela neplatné a zvolilo za ‚papeže‘ kardinála, který ovšem nadále zůstává kardinálem. Takže Bergoglio je celou dobu pouze antipapež, jakých bylo v historii církve několik„, vysvětluje známý italský soudce.

Související články na X-P.cz:  Je František I. katolickým papežem Západu? A nebo pouze římským biskupem?

Což podle něho ovšem přináší další, dnes nedozírné problémy pro celou římskou :

„Dodnes bylo již osmdesát kardinálů jmenováno Bergogliem. Ti však nejsou kardinály, protože je nejmenoval právoplatný římský papež, ale učinil tak pouhý kardinál. Tudíž jakékoli nové konkláve, v němž kardinálové budou volit nového papeže, bude neplatné a co hůř, tím pádem by se celá nástupnická linie po Františkovi pak už navždy skládala pouze z vzdoropapežů!“, popsal budoucí vývoj v církvi president a právník Angelo Giorgianni.

Že je vzdoropapežem dokazuje i jeho likvidace základů církve a křesťanské nauky

"Papež" František uctívá pohanské bůžky ve vatikánských zahradách...

„Papež“ František uctívá pohanské bůžky ve vatikánských zahradách…

Že Bergoglio není skutečným papežem podle něho dokazuje i zjevná absence Ducha svatého v jeho mnohém dosavadním jednání. „Tento antipapež ničí katolickou identitu od samého počátku svého působení a v samých jejích základech“, upřesňuje soudce a jako důkaz podává Bergogliovu celosvětovou likvidaci bohoslužeb i podávání svátostí v posledním roce skrze epidemii koronaviru.

„Tento antipapež demonstruje svou podřízenost občanské moci a zbavuje věřící možností praktikovat víru tím, že zavírá kostely a dokonce odpírá i svátosti umírajícím“, konstatuje soudce Giorgianni.

Problém falešného papeže se týká naprosto všech, nejen pouze katolíků!

A tento problém falešného „papeže“ Bergoglia, který by se mohl nevěřícím lidem jevit pouze zdánlivě vnitřní věcí Říma, by podle něho měli začít vážně brát nejen katolíci:

„Římský papež má totiž zásadní roli v politice celého světa. Vzpomeňme si na úlohu Jana Pavla II. při pádu komunismu. Papež je tudíž politický vůdce s vlivem na více než miliardu lidí, vůdce, který vždy silně ovlivňuje mezinárodní politiku“, uzavírá soudce a president Světové organisace pro život Angelo Giorgianni.

(Odkaz: Celý rozhovor se soudcem Angelo Giorgiannim v italštině je zde)


Poznámka redakce X-P.cz:

Je zajímavé, že již v roce 1993 prosadil tehdejší kardinál Joseph Ratzinger a budoucí papež Benedikt XVI. do Katechismu katolické církve tři body (675, 676, 677), v nichž se doslova hovoří o budoucí situaci, kdy církev i křesťané musí projít závěrečnou zkouškou, která „otřese vírou mnohých věřících“.

Do oficiálního katechismu se tak Josephu Ratzingerovi podařilo již dávno před tím, než se stal antipapežem jeho „nástupce“ Bergoglio, vsunout varování, že se v budoucnosti „odhalí tajemství nepravosti v podobě náboženského podvodu, přinášejícího lidem zdánlivé řešení jejich problémů za cenu odpadnutí od pravdy. Největším náboženským podvodem bude antikristův podvod, to je falešné mesiášství, jímž člověk oslavuje sám sebe na místo Boha a jeho Mesiáše“ (doslovná citace, bod KKC č. 675).


redigoval Leo P. Švančara, psáno o Osmé neděli po Svatém Duchu, 18. července A. D. 2021

V kategorii Církev, Zajímavosti

Příspěvek zaslal: leo dne 18.7.2021 / článek si přečetlo 1 437 návštěvníků X-P.cz

Štítky: , , ,

Web rediguje: Leo P. Švančara

Další příspěvky