Rakovina plic: „Náhrada“ za TBC a mor?

Kvadratura mezi Merkurem a Saturnem v horoskopu básníka Jiřího Wolkera...

Kvadratura mezi Merkurem a Saturnem v horoskopu básníka Jiřího Wolkera...

Povšiml jsem si za léta homeopatické a diagnostické praxe, že existuje jedna astrologická konstelace, která mnohdy může ukazovat na rakovinu plic. Jedná se o oposici, konjunkci či kvadraturu mezi Merkurem a Saturnem, kterou má v mojí databázi většina lidí, kteří někdy v životě toto onemocnění prodělali či na něj zemřeli.

Co je ale nejzajímavější, že tato konstelace byla dříve velmi typická pro těžké – a v těch případech většinou i fatální – onemocnění, pro TBC plic. Kvadraturu mezi Merkurem a Saturnem měl tak například i básník Jiří Wolker…
U pacientů narozených zhruba po roce 1935 však tato konstelace již neukazuje na možnou tuberkulosu, ale na rakovinu plic (prakticky se rakovina plic vyskytuje skoro vždy jenom u lidí, kteří mají tuto špatnou vazbu mezi Merkurem a Saturnem)
Ještě jedna zajímavost – pokud máme správná data narození některých lidí ve středověku, kteří prokazatelně zemřeli na formu plicního moru, i zde najdeme velmi často onu špatnou vazbu mezi Merkurem a Saturnem v jejich horoskopu!!!
Potvrzuje to možná, že nárůst nádorových onemocnění v posledních desetiletích je jen „náhradou“ za jiné těžké nemoci, které se lékařské vědě a moderní medicině podařilo zvládnout a některé i skoro vymýtit.

Nejčastější konstelace u pacientů s nádorovým onemocněním:
(64%) Slunce-Venuše
(41%) Slunce-Mars
(38%) Merkur-Mars
(36%) Mars-Saturn
(33%) Mars-Uran

Ono „minus“ znamená většinou kvadraturu, oposici, polokvadraturu či v případě Marse, Saturna a Urana ještě navíc i konjunkci.
Vidíme tedy, že nádorová onemocnění mohou více postihovat lidi, kteří mají v horoskopu v den, kdy se narodili, některou z těchto vazeb. Jde o pravděpodobnost vysokou – například špatnou vazbu mezi Sluncem a Venuší v horoskopu má v mojí databázi celkem 64 procent lidí, kteří kdy onemocněli některým typem rakoviny! Jedinou výjimkou je výše zmíněná rakovina plic – tam jde evidentně nikoli primárně o rakovinnou konstelaci, ale o konstelaci původně tuberkulosní a nejspíš, možná, i o konstelaci „morovou“! Rakovina tedy v případě plic pouze „nahradila“ dřívější metlu lidstva mor a později další metlu, TBC.
Možná by stála za úvahu možnost, že pacient s rakovinou plic je konstitučně zcela jiný typ, než pacienti s ostatními formami nádorových onemocnění. I když nádor plic rovněž metastázuje a rovněž může sekundárně poté zasahovat a likvidovat i jiné orgány v těle (např. žaludek, mozkovou tkáň a pod.)

-leo-

V kategorii Homeopatie / léčba

Příspěvek zaslal: leo dne 20.5.2012 / článek si přečetlo 2 144 návštěvníků X-P.cz

Web rediguje: Leo P. Švančara

Další příspěvky