Svobodní zednáři – paranoické bludy či psychopatické výmysly labilních bláznů? Nikoli: Zednářství je dobře popsané mnoha papeži!

V případě svobodného zednářství a jeho vlivu na mnoho důležitých dějinných událostí nejde, jak se obecně soudí, o nějaké chiméry či dokonce snad o výplody paranoických chorých mozků. Což se rádo u neznalého českého čtenářstva uvádí a je to také součástí zednářské taktiky jejich vlastního utajení. 


Praktiky – a zejména skutečné okultní a satanistické nebezpečné pozadí – svobodného zednářstva přitom dostatečně popisují desítky dokumentů mnoha papežů katolické Církve v posledních 250 letech.

Cituji zde výhradně jenom z oficiálních dokumentů katolické Církve, fundovaně sepsaných mnoha papeži a jejich aparáty, kteří o svobodném zednářství vždy věděli daleko více, než běžný smrtelník.
(Proto také k varování všech, kdo nejsou hluší, pravidelně již 250 let Vatikán tyto oficiální dokumenty vydává a není mojí chybou, že o těchto dokumentech laická česká veřejnost nemá tušení)
Proto prosím každého, kdo má výhrady k nám, kteří neděláme nic více, než že jenom přesně podle naší katolické víry a vědomostí špičkových theologů na nebezpečí zednářství a jeho obrovský vliv v současném světě upozorňujeme, aby si nejdříve přece jen dal tu chvilku a přečetl, byť zpočátku možná s nechutí a nerad, tento následující výtah z tisíců a tisíců stran papežských dokumentů popisujících přesně a kvalifikovaně svobodné zednářstvo a jeho cíle:

Moc zednářů se již na konci 19. století rovnala v mnohých zemích moci vládní
Prvním papežem, který jasně pojmenoval zednářství, byl v roce 1738 Klement XII. Rovněž jako první přikázal v bule In Eminenti „neudržovat žádné styky s takovými sdruženími pod trestem exkomunikace“.
Po něm stanovisko Církve potvrdili všichni další papežové, přičemž Lev XIII. charakterisoval snad nejpřesněji v oficiálních dokumentech svobodné zednářství:
„Tajný svaz zednářů se během půldruhého století překvapivě úspěšně, drze a lstivě zachytil na všech místech státní správy a získal moc, která se rovná moci vládní…“
(Encyklika „Humanum genus“ r. 1884)

Papežové: Pravdou zednářů je lež, jejich bohem Satan!
Pius VII. v bule „Ecclesiam a Jesu Christo“ tvrdě odmítl zednářskou organisaci a napsal, že její členové “ přicházejí v rouše ovčím, ale fakticky nejsou ničím jiným než dravými vlky…“.
Papež Pius VIII. v roce 1829 ve svém apoštolském Listu „Traditi humilitate“ připomenul důrazně všem věřícím světa na adresu zednářů, že „Jejich pravdou je lež, jejich bohem je satan a jejich obřadem neřest.“
Papež Řehoř XVI. vydává r. 1832 svou pověstnou encykliku „Mirari vos“ a v ní doslova uvádí: „Pozorujeme úplnou destrukci veřejného pořádku, pád celých knížectví a svržení veškeré zákonné moci. Tato překvapující množství neřestí má svůj původ v těchto heretických sdruženích a sektách, zejména ve svobodném zednářství, v nichž všechno, co je svatokrádežné, ničemné a rouhavé, se spojilo dohromady v obrovskou stoku nečistoty.“

Pius IX.: Komunismus a socialismus mají na svědomí zednáři
Pius IX. hned ve své nástupní encyklice „Qui pluribus“ r. 1846 varuje před „velmi tvrdou a nebezpečnou válkou, kterou celému katolickému společenství vyhlásili mužové spojení nezákonnou a tajnou přísahou.
V apoštolském listu „Nostis et nobiscum“ r. 1849 tentýž papež zednáře obvi%nuje, že  usilují, cituji, „převrátit veškerý řád lidských věcí a přetáhnout lidi na stranu ničemných teorií socialistických a komunistických“!
V encyklice „Exultavit cor nostrum“ z r. 1851 vytýká papež Pius zednářům „zhoubnou náklonnost k bezbožným konspiracím za účelem likvidace náboženství a rozervání všech svazků občanské společnosti“. V listu „Apostolicae nostrae caritatis“ r. 1854 Pius IX. vystupuje s obžalobou proti „synům temnoty“, kteří bojují s Církví a šíří „smrtelnou nákazu lhostejnosti a nevěry…a udělují svou podporu neshodě, vášním a hnutím bezbožných rebelií“.

Lev XIII.: Temná sekta svobodných zednářů je zárodkem smrti celé společnosti!
Papež Lev XIII. v další encyklice „25. Jubileum“ r. 1902 dává svobodnému zednářství tuto charakteristiku:
„Tato temná sekta je zárodkem smrti současné společnosti. Jako trvalé zpřítomnění Francouzské revoluce stojí proti naší společnosti. Jejím cílem je tajná nadvláda nad legální mocí a důvod její existence spočívá zcela na boji s Bohem a Jeho Církví. O této sektě, zvané zednářství, jsme mluvili v naší encyklice „Humanum genus“….. Zahrnuje svými sítěmi všechny národy a spojuje se s mnoha dalšími sektami, které nenápadně vede. Získala si vlády a infiltruje všechny společenské vrstvy. Stává se v legálním státě neviditelným a od odpovědnosti osvobozeným ilegálním státem. Tato sekta je plná ducha satanova, který – jak tvrdí apoštol – je schopen v případě potřeby se proměnit v anděla světla. Staví na přední místo humanitární cíle, ale všechno věnuje pro uskutečnění svých sektářských záměrů. Popírá jakékoliv politické záměry, ve skutečnosti však výrazně ovlivňuje ústavodárnou i administrativní činnost států.“

Závěr
Nuže, vidíme, že nikoli pověsti paranoiků či lidí, vidících za každým rohem spiknutí, ale fundovaná veřejná a komukoli dostupná stanoviska a listy papežů, jsou základem znalostí o skutečných cílech a mocichtivost svobodného zednářstva. Sítě tajných spolků, snažících se již skoro 300 let určovat bez ohledu na hranice států dění v politice i ekonomice celého světa.
A proto až do dnešní doby naprosto všichni papežové, a to prosím až do Jana Pavla II. (jehož jistě za šílence nikdo soudný považovat nemůže!), opakovaně a pravidelně potvrzovali všechna tato oficiální varovná a odhalující stanoviska  Církve ke svobodnému zednářství.
Jinými slovy, každý pokřtěný katolík je tedy již po 250 let automaticky a okamžitě exkomunikován při vážné spolupráci se svobodnými zednáři, nedej Bože pak dokonce při vstupu katolíka do nějaké lóže.
A to právě proto, že v tom případě by šlo o přímou účast na činnosti proti Bohu a jeho řádu, na straně čistého Zla a jeho původce satana!

(zpracováno z veřejně dostupných dokumentů Vatikánu a z prací znalce svobodného zednářstva, profesora Radomíra Malého)
Leo P. Švančara, Údolí Panny Marie, 19. listopadu 2014

V kategorii Historie, Politika, Zajímavosti

Příspěvek zaslal: leo dne 12.4.2015 / článek si přečetlo 1 799 návštěvníků X-P.cz

Web rediguje: Leo P. Švančara

Další příspěvky