Papež proti křesťanům?

papezŽe je v krisi, je jasné už od 60. let XX. století. Tehdy, díky II. vatikánskému koncilu, byly pootevřeny dveře nejrůznějším heresím, které pak do církve vtrhly silou nebývalou.

Současný je toho příkladem. I když sám si dává veliký pozor, aby neřekl nic, co by se dalo za vědomou heresi označit. Ale jeho mnohé činy směřují jasně nikoli k církvi, ale od církve, nikoli ke Kristu, ale od Něho. I když „Solovjovovsky“ to maskuje za synkretickou víru v humanitu, v člověka, v dobro…

A toto je jeden z nich: Poručit (ano, četl jsem to pozorně a skutečně to tento papež, který odmítl ve své skromnosti obléci i papežskou mozetu, najednou v podstatě biskupům a všem farnostem v Evropě tvrdě po papežsku nařizuje), aby si každá farnost vzala do péče jednu běženeckou rodinu, aniž by současně apeloval za záchranu výhradně islámem po statisících likvidovaných syrských křesťanů mezi běženci, je od papeže výzva JASNĚ protikřesťanská.

Protože když farnost vezme rodinu muslimskou, nevezme již křesťanskou – což je jasné! A kterých rodin je mezi běženci drtivá většina?

Poznámka: jestliže je jen v Čechách a na Moravě okolo 2400 farností, znamená to nyní rozkaz od papeže, abychom my, zde v ČR, povinně přijali do našich farností 2400 rodin. A kde se vezme 2400 křesťanských rodin mezi tím davem mladých mohamedánských mužů, ptám se?

Čili jinými slovy nyní sám papež vyzývá, kéž mi prosím Bůh odpustí, ale drsně to přeložím: „Kašlete povinně vážení evropští katolíci na křesťany – vaše povinnost je odškrtnout mnou zadaný úkol“.

(Škoda jen, a je to příznačné pro tento pontifikát, že stejnou papežskou rasanci tento papež nepoužívá ve věcech víry a mravů!)

Připomíná mi to už velmi silně Solovjovovu Legendu o Antikristovi, kterou tento ruský mystik a spisovatel napsal prorocky již v roce 1900!

-leo-

V kategorii Aktuality, Glosy

Příspěvek zaslal: leo dne 6.9.2015 / článek si přečetlo 2 025 návštěvníků X-P.cz

Web rediguje: Leo P. Švančara

Další příspěvky