Vazby a souvislosti mezi největšími chřipkovými epidemiemi, které se objevují pravidelně každé půlstoletí

Latinský název chřipky zní influenza. Tento latinský název vyjadřuje fakt, že velké epidemie chřipky jsou nějakým způsobem signovány astrologickými vlivy. Tedy „influentiam astrologicis enuntiationibus“, případně „influentia planetarum“.

Zde vidíme, že již staří antičtí, středověcí – i někteří dnešní astrologové, léčitelé i lékaři – věděli a ví o pevně daných souvislostech mezi epidemiemi a různým postavením planet na obloze.

A také si po generace ověřovali, že pokud se podaří rozluštit pravou astrologickou „příčinu“ epidemie (tj. „influentia planetarum“), je pak velmi snadné rychle nalézt příslušný lék právě na ten který typ nemoci.

Proto jsem první měsíce roku 2020 věnoval maximální úsilí zkoumání souvislostí letošní koronavirové epidemie „čínské chřipky“ (nákaze -19), zda není nějaký vztah mezi aktuálními konstelacemi na obloze a konstelacemi při minulých velkých epidemiích chřipky – španělské v letech 1918-20, hongkonské chřipky v letech 1968-69.

A tyto astrologické vazby, které spojují všechny tři velké epidemie, se mi podařilo po důkladném prohlížení horoskopů v letech všech těchto tří epidemií skutečně objevit!

U všech třech totiž na obloze byly ve špatném postavení jednak Pluto, a jednak Saturn:

Španělská chřipka 1918-1920 (odhadováno 50 a 100 milionů obětí)

Při vzniku epidemie Španělské chřipky v roce 1918 to byla nepříjemná a dlouhá konjunkce Saturna s Neptunem a k tomu takzvaná deklinační paralela (astrologicky totéž co konjunkce) Pluta a Neptuna.

Hongkongská chřipka 1968-69 (odhadován 1 milion obětí)

Při vzniku hongkongské chřipky v roce 1968 byla na obloze konjunkce Pluta s Uranem a deklinační paralela mezi Saturnem a Marsem.

Čínská chřipka – COVID-19 2019-… (doposud do konce března 2020 cca 50 tisíc obětí)

A při objevení se letošní, čínské chřipky COVID-19 u nás, je na obloze konjunkce Pluta se Saturnem, což samo o sobě spojuje obě neblahé planety, tolik zúčastněné na předchozích největších epidemiích chřipky v posledních sto letech.

Vyhodnocení:

Tolik ve stručnosti zjištěné vztahy mezi epidemií chřipek a astrologickými konstelacemi, které všechy velké epidemie, včetně té letošní, na nebi vždy provázely.

Z těchto zjištění jsem tedy vycházel při hledání homeopatik, které nám popsané astrologické jevy naznačují více než jasně. Když totiž vyhledáme homeopatika, která přináleží všem těmto zmíněným konstelacím podle Paracelsových poznatků o „příbuznosti“ jednotlivých látek a planet, vychází nám překvapivě dvě: Belladonna a Aconitum napellus. Shodou okolností to jsou právě homeoléky, které se užívají s úspěchem také i při prudkých horečkách, plicních zánětech či dýchacích potížích!

Proto jsme připravili speciální homeopatické směsi, které pokrývají tato zjištění a obsahují příslušná homeopatika při současné epidemii COVID-19.

Viz zde: Panaceutikum při koronavirové epidemii COVID-19 

A je tu ještě jiná zajímavá věc:

Jak uvádí mnohé odborné historické prameny, při hongkongské chřipce v roce 1969 zůstala vůči ní imunní většina tehdy ještě žijící generace, která v dětství prodělala a přežila chřipku španělskou!

A podle dosavadních dat se zdá, že nejméně je nyní, při epidemiemi COVID-19, postižena generace těch, kteří na konci 60. let prodělali hongkongskou chřipku. (V Česku je podle dat ministerstva zdravotnictví nejvíce potvrzených nakažených koronavirem mezi lidmi ve věku 45-54 let – 19,24 % – a pak ve skupině 35 až 44 let – 19,16 %).

Čili ročníky narozené v 50. letech a na počátku let 60. by teoreticky měly být více imunní i vůči současné čínské chřipce COVID-19!

Psáno ve středu před Květnou nedělí A.D. 2020, Leo P. Švančara

V kategorii Články, Homeopatie / léčba, Zajímavosti

Příspěvek zaslal: leo dne 1.4.2020 / článek si přečetlo 1 373 návštěvníků X-P.cz

Web rediguje: Leo P. Švančara

Další příspěvky