Nebuďme z covidu vůbec vyděšeni. Ale také současně musíme vědět, že každá nemoc dle astrodiagnostických pravidel trvá 28 dnů!

Jak vím od svých přátel a známých, tak to probíhá dnes (v polovině října, kdy už je obyvatelstvo výroky našich politiků patřičně vyděšeno) zhruba takto:

(Kresba: Pavel Kantorek)

(Kresba: Pavel Kantorek)

Člověk se nachladí, nu, žádný div, je to touto dobou každý rok, jenže je vyděšen, tudíž nejde jako jiné roky do práce, ale pro neschopenku. A lékař jej pošle automaticky na testy.

Cestou do okresního či krajského města už s teplotou promokne, čeká tam pak mnoho hodin, otestují ho a zas jede – už třesoucí se zimou – domů.

Doma trne hrůzou dva dny, až mu přijde SMS, že je positivní a že má tedy deset dnů karanténu.

V tu chvíli je ovšem tomu chudákovi, který neustále hltá zprávy o té epidemii, jak když člověku lékař oznámí zhoubný nádor.

 

Takže začne kašlat, přidají se bolesti hlavy a on, namísto, aby si dal slivovici, čaj a aspirin – a hlavně to vypotil – letí honem do nejbližšího špitálu. A protože dobře ví, že při tom „covidu“ jsou dechové potíže, začne je přirozeně pociťovat.

Vysvětlivka:
Vegetativní nervstvo se totiž tím strachem rozhodí – dříve se tento stav nazýval hysterií – a právě tento neurovegetativní systém řídí práci plic, srdce a také částečně žaludku. Tedy i to „dušení“ v takové chvíli může být subjektivně velmi nepříjemné. Říká se tomu dnes odborně neurovegetativní dystonie.

V nemocnici, protože je pacient už positivní a navíc špitály mají už od jara drastické propady v příjmech od pojišťoven, jej samozřejmě raději pro jistotu přijmou. Dají mu infuzi Magnesium sulphuricum (neškodý roztok, který stabilisuje právě tu panickou hysterii), píchnou mu antikoagulancia (tedy něco k „ředění krve“) a nechají ho tam dva dny, až se vzpamatuje. A pak ho pošlou do domácího ošetřování.

Takže jiné roky by ten běžný člověk ani nezaznamenal, že mu něco je (což je ale chyba a říkám to lidem léta, že toto nikdy nepřecházet). Šel by po dvou dnech do práce a žil by dále svým životem…

Toť můj prozatímní poznatek k fenomenu zvanému .

A nyní pár rad:

Pokud na vás jde nachlazení, se všemi jeho příznaky, tedy kašlem, rýmou, zimnicí, bolestmi kloubů či bolestí v krku či nepříjemnými pocity v nosohltanu:

1) Pak ihned zůstaňte doma a vezměte si pár dnů dovolené. Dejte si v klidu doma několikrát za den horký čaj s alkoholem (slivovicí, rumem či vodkou), do toho citron a k tomu navečer půlku obyčejného acylpyrinu. Nikoli však paralen či cokoli na bázi paracetamolu – jenom výhradně něco, co obsahuje kyselinu acetylsalicilovou, což je právě mj. acylpyrin. (Samozřejmě, musíte zvážit, zda na acylpyrin či alkohol nejste citliví, ale jsme dospělí lidé a víme každý, které léky kromě toho bereme a zda nemáme zrovna žaludeční vředy či cukrovku. Takže toto musíte uvážit svobodně sami.)

2) Ideální je si k tomu vzít homeopatika. Pokud máte například Mercurius v potencích od C5 do C30, berte jej klidně až 10x denně po dvou kuličkách. Pokud chcete ovšem přímo homeopatickou směs na momentální „covid chřipku“ tohoto roku, pak je ode mne pro vás k disposici zde: homeopatika na covid-19 a podzimní virosy roku 2020

3) Vezměte si knížku a hlavně je třeba se vyležet, vypotit, a to nejméně tři dny, protože pocením se zbavíte veškeré špatné „energie“, tedy chcete-li všeho, co ve vás sedí škodlivého!

4) Nekontaktujte zbytečně lékaře!
Ovšem pozor, JEN pokud necítíte skutečně dechové obtíže vážného druhu, pokud slabostí či dušností nemůžete přejít ani místnost, pokud se nedusíte, nekolabujete, neudržíte rovnováhu – či pokud vás nebolí na prsou i po deseti minutách v úplném klidu!
Pokud totiž ano, pak neváhat a ihned volat 155, tedy záchranku. Pro klid duše vám pak lékař natočí EKG, proposlechne vás a většinou vás ponechá nadále u vás doma, pokud na místě nezjistí žádný problém.
Ale pro klid duše je to třeba v takových případech opravdu udělat a nebát se, že někoho „otravujete“! Může jít totiž o váš život!

5) A po odeznění příznaků, což bude s čajem, alkoholem, acylpyrinem a současně s homeopatiky nejvýše po třech dnech, ještě nejméně sedm dnů zůstat v klidu a teple! To, že je nám již dobře, neznamená automaticky, že jsme zdraví.

Podle přírodních zákonů totiž platí u VŠECH nemocí tyto základní periody měsíčních (lunárních) cyklů:

Každá nemoc se otočí k lepšímu (či k horšímu) buď za tři dny, nebo až za sedm dnů, případně ale také pak až za 14 dnů.

A v nejhorších případech pak až může nemoc trvat dnů 28. Tedy dobu, po kterou obíhá Luna kolem země. V den, kdy Luna stála na stejném místě a na stejném stupni na obloze – a vaše nemoc začala – také pak končí! To je dokázáno staletími. A moje letité zkušenosti to potvrzují absolutně.

Tedy:

Máte-li skutečně chřipku – a je zcela jedno, zda to je tato „čínská“ či ta běžná – mějte na paměti, že váš organismus není zdráv nikoli po deseti dnech karantény, ani poté, kdy už se cítíte dobře. Uzdravíte se přesně až v okamžiku, kdy se po 28 dnech Luna dostane do bodu, v němž vaše nemoc začala!

Do té doby je třeba nezatěžovat organismus, vyhýbat se větší fyzické námaze, být pokud možno nyní na podzim neustále v teple, bránit se promoknutí a prochlazení – a případně brát po celou tuto dobu i homeopatika!

Toť shrnutí hlavního problému letošního podzimu. Je to stejné jako loni, předloni. I za těch dávných a dávných časů, kdy můj praděd František Xaverius Martin Švančara léčil po léta úspěšně knížete Kamila Rohana i jeho rodinu.

Leo P. Švančara, psáno 16. října covidového podzimu roku 2020

www.svancara.eu

V kategorii Články, Homeopatie / léčba, Poznámka ke dni, Zajímavosti

Příspěvek zaslal: leo dne 16.10.2020 / článek si přečetlo 1 345 návštěvníků X-P.cz

Web rediguje: Leo P. Švančara

Další příspěvky