Vražedná moc fenomenu zvaného Lomikarismus končí právě ve chvíli jeho poznání.

Lomikarova smrt (Věnceslav Černý)

Lomikarova (Věnceslav Černý)

Mám mnoho zpráv od přátel, kteří se pohybují v těchto týdnech na JIPkách (jedna dávná vzácná kolegyně dokonce pak na ARO, kde pendluje v jednom okresním špitálu mezi odděleními a dělá povětšinou tracheostomie).

A zjistil jsem od nich, nezávisle od jedněch na druhých, zajímavou věc:
Všichni jejich jinak těžce nemocní a nebo hodně, hodně starší pacienti, kteří tam jsou hospitalisováni současně s positivním covidem v takovém stavu, že je třeba jim zajišťovat plicní ventilaci, jsou prý náruživými diváky televize! (Takto těžce nemocných lidí s covidem není pravda, vzdor televizním zprávám, v našem kraji moc, leč tu a tam v okresních špitálech se tady u nás také vyskytnou.)

Ne, že by se ale tito pacienti chtěli dívat na filmy nebo poslouchat z hudebních kanálů svoji oblíbenou muziku. Ne, jsou to diváci zpráv!

„Nikomu jinému, než tobě mezi čtyřma očima, bych to neřekla, protože by mne poslali asi na zdravotní dovolenou. Ale už mám po těch třech týdnech skoro dojem, že se nějaký morbidní virus musí šířit skrze vysílání televizního zpravodajství?“, prohlásila doslova jedna z těchto zdravotnic.

A tak jsem se nad tím chvíli zamyslel a nakonec jsem ji možná uklidnil, že blázen rozhodně není:

„Hele, to není určitě elektromagnetickým vlněním, a ani nějakým neznámým vlivem LED obrazovek televizorů. Podle mého zde již u části ohrožené populace začíná velmi silně fungovat jev zvaný Lomikarismus“, ujistil jsem ji.

Všichni asi známe příběh trhanovského svobodného pána Wolfa Maxmiliána Lamingena, řečeného Lomikara, a chodského sedláka Jana Sladkého, takzvaného Kozinu. A také onu Kozinovu věštbu pod šibenicí na adresu právě Lomikarovu: „Lomikare, do roka a do dne tě zvu na Boží súd! Hyn sa hukáže, kdo z nás?“. A věštba se do roka a do dne vyplnila. Lomikar se skácel, přesně rok po vyslovení Kozinovy věštby, zničeho nic mrtev!

Jenže ono to nebylo „zničeho nic“ – to jen Lomikarovo podvědomí věštbu přijalo, i když sám Lomikar se jí vysmíval. Nicméně podvědomí pracovalo nezávisle na jeho racionálním uvažování, až vyvolalo skrytou chorobu, která způsobila, že ta věštba se vyplnila. A to doslova.

Proto, když uvažuji nad těmito zvěstmi od vnímavých přátel z nemocnic, tedy, že daleko těžší průběh u této čínské chřipky je zřejmě u lidí, kteří tím covidem už týdny či měsíce „žijí“ od rána do večera, musím všechny z nás důrazně varovat:

Vězme tedy zcela racionálně, že toto není normální. Vezměme v potaz, že může skutečně jít o zcela záměrně vyvolanou hybridní válku proti obyvatelstvu takzvaných vyspělých zemí, o válku, ve které jsou hlavní zbraní média. A ruku v ruce s nimi sociální sítě, zejména pak !

Když si totiž už jen toto plně uvědomíme, tato moc nad naším podvědomím je v tom okamžiku zlomena. A pak nás nesklátí ani , ani cokoli jiného, co nám od rána do večera předpovídají „Kozinovy věštby“ z obrazovek televizí, z novin nebo k smrti vyděšení přátelé na facebooku.

Lomikarismus je velmi silný fenomen. Jenže jeho moc končí právě před jeho skutečným poznáním. A hlavně, před naší upřímnou modlitbou, jíž se odevzdáváme zcela do rukou Božích. Pak již tato hlavní zbraň současné světové války na nás osobně nezafunguje!

Leo P. Švančara, psáno 21. října A.D 2020

www.svancara.eu

V kategorii Články, Homeopatie / léčba, Poznámka ke dni, Zajímavosti

Příspěvek zaslal: leo dne 21.10.2020 / článek si přečetlo 912 návštěvníků X-P.cz

Web rediguje: Leo P. Švančara

Další příspěvky